Головна » Файли » ГДЗ » ГДЗ 1-4 клас

Усі готові домашні роботи з поясненнями. 2 клас
17.04.2013, 01:03
загрузка...

Назва: Усі готові домашні роботи з поясненнями. 2 клас
Серія: Майстер-клас
Формат: PDF
Розмір: 28 мб
Сторінок: 98

У виданні «Усі готові домашні роботи з поясненнями. 2 клас» ви не побачите розв'язків завдань типу 1 + 1 , але знайдете поради батькам, допоміжний матеріал для дітей та виконані всі складні вправи і завдання. Гарантована найвища якість та повнота наведеного матеріалу.
Ексклюзив видання - пояснення. Крім власне розв'язків зав¬дань, книга нададасть вам пояснення основ, на яких базуються розв'язання, що значно полегшує засвоєння навчального матеріалу.
Усі підручники, до яких наведено розв'язання вправ та завдань, відповідають навчальному плану Міністерства освіти і науки України для 12-річної школи.
Рекомендується дбайливим батькам для надання допомоги їхнім дітям та контролю за виконанням домашніх робіт.

ЗАВАНТАЖИТИ(див. пункт 3)

 
Категорія: ГДЗ 1-4 клас | Додав: | Теги: Усі готові домашні роботи, Розв'язання, гдз, 2 клас, для 2 класу
Переглядів: 6549 | Завантажень: 0 | Коментарі: 14 | Рейтинг: 2.9/164
Всього коментарів: 141 2 »
avatar
1
Складіть задачу яка б розв"язувалася такими діями :
1) 50-22=28
2)28+12=40
Ответ: До магазину завезли фрукти: 50кг апельсинів, а лимонів на 22 кг менше. Скільки привезли мандаринів, якщо відомо, що їх на 12 кг більше за лимони?
avatar
2
Мама купила 3 кг картофеля, 2 кг моркови, столько же лука и 1 кг свёклы. Сын отнес домой 3 кг овощей. Какие овощи он мог отнести?
Ответ: 2кг моркови и 1 кг свеклы = 3кг
2 кг лука и 1 кг свеклы = 3кг
3 кг картофеля = 3кг
avatar
3
за 1 год робітник збирає 5 кошиків винограду. Скільки кошиків винограду зберуть 4 робітники за 3 години?
avatar
4
Я так і нічего не зрозуміла про цю задачу про мамині покупки як написати короткий запис і розвязання???
Ответ: це від вчителя залежить, який буде перевіряти, це задача на логіку, відповідь - три варіанти
avatar
5
А как можно просмотреть этот учебник?
Ответ: можно скачать - ссылка есть
avatar
6
Допоможіть:У якого числа другого десятка кількість одиниць на 5 більша від кількості його десятків?
Ответ: числа другого десятка мають кількість десятків - 1, а одиниць 1+5, отже число - 16
avatar
7
розв"язання задачі 345
345
Ответ: №345 (Богданович 2012р)
1) Склади задачу за виразом 40-(23+7)
У мене було 40 цукерок. 7 цукерок я з'їв, а 23 - пригостив друзів. Скільки залишилося?
avatar
8
Розвязання задачі До їдальні привезли 1 центнер цукру спочатку використали 30 кілограм а потім ще 54 кілограми скільки цукру залишилося
Ответ: 1 центнер = 100 кг
1) 30+54=84 (кг) використали
2) 100-84=16(кг) залишилося
avatar
9
скласти задачу за виразом: 28+(28-16)+(28+5)
Ответ: Оля зібрала 28 яблук, Олена на 16 яблук менше, а Тарас зібрав на 5 яблук більше за Олю. Скільки яблук разом зібрали діти?
avatar
10
визначити теоретичні основи обчислювального прийому: 75-5
Ответ: При обчисленні цієї різниці  можна використовувати
знання про десятковий склад двоцифрових чисел, про представлення двоцифрового числа у вигляді суми розрядних доданків
75 - це 7 десятків та 5 одиниць, при відніманні 5 одиниць, залишиться 7 десятків, тобто 70
1-10 11-14
avatar